torstai 12. huhtikuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 32. päivä

Osa 32 Avaruus itiö

Mitch ja Ryan saavat Teaguelta tehtäväksi selvittää mitä syrjäisellä farmilla on oikeasti tapahtunut. Käy ilmi että avaruussukkulan mukana tullut tappava itiöpöly leviää elämänmuodosta toiseen. Onnistuvatko etsivät päästä jyvälle asiasta ennen kuin he saavat kuolettavan infektion?

Arvostelu:

Kyseessä on tällä kertaa siis sekoitus Baywatch Nightsia ja Andromeda uhkaa terästettynä Tuntemattomalla uhalla. Omituisesti jakso ei tunnu loukkaavan minua tietoisena, tuntevana henkilönä niin paljon kuin muutamat muut sarjan jaksot ja aika tämän episodin parissa meni suhteellisen mukavasti. En tiedä millaisen tartunnan olen saanut voidakseni kirjoittaa näin.

Kannattaako katsoa: Kyllä

Jakson parasta antia

Mitch pelastaa Ryanin sekä pienen tytön laittamalla nämä molemmat painekammioon ja asettamalla paineen yli 30 ilmakehän. Sattumalta tämä saa avaruusitiön lähtemään uhrien kehoista. Mitch helpottuneena avaa kammion oven ja pudottaa muutamassa sekunnissa paineen normaaliksi. Tämä on toimenpide joka oikeasti olisi tehnyt potilaista seinille syöksyvää ketsuppia.


Muista tarkistaa jäätävä info-paketti Baywatch Nights:in 2 kauden tarinoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti