sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 34. ja 35. päivä

Osa 35: Jäädytetty liian myöhään

Mitchin on pysäytettävä syväjäädytyksestä herännyt viikinkisoturi joka vaeltelee laitureilla. Asiat käyvät vielä mutkikkaimmaksi kun toinen pohjoinen äkäpussi herää laboratoriossa.

Arvostelu:

Hasselhoffilla on mieltymys viikinkejä kohtaan ja se näkyy ensinnäkin tavallista huomattavasti suuremmasta budjetista ja toiseksi Mitchin heitoista. Normaalisti tietokirjamaisen tuntemuksen omaava Ryan ei tiedä mitään viikingeistä mutta Mitch tietää kaiken "koska jos viettää elämänsä merellä oppii arvostamaan historian suurimpia merimiehiä". Rantavahti kruunaa kakun kehuttuaan ensin sotureita ja sitten toteamalla että jos olisi elänyt tuohon maailman aikaan, hän olisi ollut myös viikinki. Ongelmat ratkeavat kätevästi itsekseen kun sulatetut muinaisjäänteet surmaavat toisensa kampailussa. Lopuksi Mitch polttaa viikinki kaksikon ruumiit merellä ilman viranomaisten lupaa. Luulisi että joku ihmettelee kun lahdesta löydetään kaksi teräaseilla tapettua palanuttu ruumista?

Kannattaako katsoa: Jakso sulaneista viikingeistä? Voi, kyllä!

Jakson parasta antia

Ritari Ässä sarjasta näytellyt Edward Mulhare (Devon Miles) tekee lyhyen esiintymisen varsin tutun tuntuisessa osassa.

Osa 36: Yötä lohikäärme yksi

Mitch ja Ryan etsiessään kadonneita ihmisiä joutuvat kuolettavan virtuaalipelin vangeiksi. Kaksikon on käytettävä nokkeluutta voittaakseen omituisen tietokonepelin.

Arvostelu:

Kuulostaako juoni tutulta? Saattaa olla että olet nähnyt X-files jakson jonka perusjuoni on lähes identtinen. Yllätyksenä on kuitenkin se että Baywatch Nightsin versio lähetettiin eetteriin 3 vuotta ennen Salaisia kansioita! Järkytyksenä ei taida tulla se että jakson on selvästi kirjoittanut henkilö joka ei tiedä mitään peleistä tai tietokoneista ja tästä johtuen koko roska on kuin 11-vuotiaan pojan kirjoittama eroottinen murhamysteeri. Lisätään tähän jatkuva teema "kuvataan jakso hylätyssä varastossa" ja lopputuloksena on testi jonka voi voittaa vain jättämättä osanoton väliin.

Kannattaako katsoa: Ei!

Jakson parasta antia

Samaan tyyliin kuin parasta ripulissa on rauhoittavat pisaroiden äänet saastan roiskuessa pöntön pohjalle, on parasta tässä jaksossa Hasselhoff. Hänestä paistaa se että hänkin tietää varsin hyvin kuinka typerää käsikirjoitusta hän joutuu tässä seuraamaan.


Muista tarkistaa jäätävä info-paketti Baywatch Nights:in 2 kauden tarinoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti