perjantai 13. huhtikuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 34. päivä

Osa 34 Riivattu

Rikostutkija saapuu yksityisetsivien toimistolle ja kertoo uskovansa Donnan olevan pulassa. Sarjamurhaajan kuolemaan johtaneessa auto-onnettomuudessa olleet uhrit ovat hiljalleen ruvenneet jäljittelemään psykopaatin toimintatapoja ja Donna oli mukana tässä tapaturmassa. Mitchin ja Ryanin on jäljitettävä murhanhimoinen blondi ja selvitettävä mistä tässä mielettömyydessä on kysymys.

Arvostelu:

Vaikuttaisi siltä että käsikirjoittajilla oli vaikeuksia venyttää idea kokojakson pituiseksi, siksi keston toinen puolisko koostuu purukumilla ja nenäkarkilla liitettystä sivutarinanasta. Tässä toinen psykopaat titartunnan saanut henkilö ottaa Ryanin panttivangiksi ja vaatii Mitchiä pelastamaan neitosen. Lopuksi Mitch käyttää yösukelluksesta opittuja taitoja ja nujertaa psykopaatin hakkaamalla nyrkkejään tämän naamatauluun.

Kannattaako katsoa: Ei.

Jakson parasta antia

Lopetus jossa Mitch lukee kiitoskirjettä missä Ryanin kaappaajan vaimo kiittää rantavahtiyksityisetsivää siitä että hän hakkasi miehensä sairaalakuntoon ja täten karkotti miestä vaivanneen hengen.


Muista tarkistaa jäätävä info-paketti Baywatch Nights:in 2 kauden tarinoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti