perjantai 16. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 12. päivä

Osa 12: Laihaa verta

Ryanin kissamainen sisko, Charlie, tekee yllätysvierailun. Kyseessä ei ole normaali kyläily vaikka Charlie näin väittääkin. Neiti on karkumatkalla pieleen menneen huumekaupan johdosta. Hänen perässään ovat rikolliset jotka tahtovat herkkiin liipasinsormiinsa siskon varastamat 1.5 miljoonaa dollaria. Armottomalla tehokkuudella etenevät konnat saavat pian käsiinsä Ryanin, joten Mitchin Navy Seal-koulutus tulee tarpeeseen.

Arvostelu:

Jakso jossa ei tapahdu juuri mitään normaalista poikkeavaa. Ymmärrän jos joku katsoo näitä itserankaisu mielessä, dokumentoiden koko tapahtumaketjun maailmanlaajuiseen verkkoon, mutta en ymmärrä miksi tämänkaltaisia jaksoja katsoisi viihdemielessä.

Kannattaako katsoa: Ehkä?

Jakson parasta antia

Mulholland Dr. elokuvasta tuttun Laura Harring (Charlie) työskentely on miellyttävää katseltavaa. Mitch ja Garner ampuvat kumpikin yhden konnan joka on piristävä syrjähyppy sarjan normaaleista seuraamuksista.

Punkkeja nilkoissa? Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti