tiistai 13. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 9. päivä

Osa 9: Blues poika

13-vuotias katumuusikko pyytää hakee Mitchiltä apua. Etsivät saavat tehtäväkseen löytää pojan hiljattain kadonneen isän. Pian selviää että poikaa jahtaa linnasta vapautunut eno joka 7 vuotta aikaisemmin surmasi nuorukaisen isän piilotettujen ryöstörahojen takia. Nyt keinoja kaihtamaton kriminaali uskoo että kitaravirtuoosi lapsi on ainut joka tietää piilotetun saaliin sijainnin.

Arvostelu:

Draama toimii ihan hyvin mutta toimintaa ei liiemmin ole. Jakso vaikuttaa enemmän perus Baywatch jaksolta, eli kaikki tapahtuu aurinkoisella rannalla ja tunnelma on samalla tasolla. Hidastettuna juoksevia kaunokaisia ei tosin nähdä - näiden tilalla on tarjolla blues-musiikkia. Baywatch Nights on koko ajan painottanut epäonnistuneesti bluesia mutta tässä jaksossa se toimii – nähdäänhän lopussa itse B.B King! Jakson jokainen brittiaksentilla(?) puhuva henkilö näyttää siltä, kuin he olisivat jokaisen elämänsä arkipäivän viettäneet torjumalla kiekkoja naamoillansa, ottaen taukoa tästä vain viikonloppuisin, jolloin heidän kasvojaan vedetään asfaltin poikki.

Kannattaako katsoa: Ehkä?

Jakson parasta antia

Musiikki.

Heps kukkuu! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti