sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 14. päivä

Osa 14: Takaisin pinalle

Rantavahti Eddietä syytetään pieleen menneestä pelastuksesta. Eddie on kuitenkin varma että uponneessa paatissa ei ollut ketään ja pyytää Mitchiä selvittämään totuuden. Vilunkipeli näyttää varmalta mutta etsivien huomiota jakaa toinen juttu. Bisnesmies epäilee että rakastajansa on hankkimassa palkkamurhaajaa lopettamaan heidän suhteensa.

Arvostelu:

Baywatchin ensimmäisiltä kausilta tuttu Billy Warlock palaa Eddien rooliin, tuomatta kuitenkaan mitään tuoretta pöytään. Kattaus koostuu siis tutusta arkisesta kakusta joka muuttuu jakso jaksolta vaikeammin nieltäväksi. Olisipa mukaan saatu Eddien tyttöystävä Shaundi, eli Erika Eleniak, jolla olisi ollut tarjottavana jotakin mikä olisi nostanut jakson tylsyyden syvyyksistä pinnalle (kellukkeet). Luultavasti näihin aikoihin hän oli kuvaamassa Verenhimoisia viettelijättäriä.

Kannattaako katsoa: Ei!

Jakson parasta antia

Muistin elokuvan Verenhimoiset viettelijättäret. Minun pitäisi katsoa se leffa eikä tätä roskaa.

Naapurin tyttö suihkussa?! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti