keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 17. päivä

Osa 17: Hiljaisuuden koodi

Mitchin ja hiljaisen japanilaisen tytön lokin pelastus saa yllättävän lopun kun lapsen äiti kaapataan heidän silmiensä edessä. Mitch päättää auttaa tyttöä löytämään äitinsä mutta lapsen vaikeneminen ja yakuzan väliintulo vaikeuttavat sankarin tehtävää.

Arvostelu:

Mitch halailee aasialaista tyttölasta hälyttävän paljon, lisäksi Hasselhoff pakotti hahmon tunnustamaan rakkautensa Mitchille jakson lopussa. Lastenhaistelijan lukemat ovat niin korkealla että joissakin toimintakohtauksissa Mitchillä ilmestyy lyhkäisiksi hetkiksi viikset. Hämmentävän tunnelman lisäksi tarjolla on taas kerran perustylsä jakso. Tosin lopussa oleva n.5 minuuttinen hyökkäyskohtaus on viihdyttävä.

Kannattaako katsoa: Ei.

Jakson parasta antia

Mitch ottaa käyttöön Chuck Norriksen ongelmanratkaisumenetelmän ja viidessä minuutissa pieksee yakuza-jengin pois maailmankartalta. Japanilainen kääpiö vanhus toteaa tämän jälkeen Mitchin olevan oikea samurai.

Katsos! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti