maanantai 19. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 15. päivä

Osa 15: Varas yössä

Miljonäärien jahdit joutuvat yö toisensa jälkeen tehokkaan kissavarkaan uhreiksi. Jahtiklubi päättää palkata Mitchin etsivätoimiston estämään ryöstöt koska rantavahdin kokemuksesta voi olla hyötyä veden alla liikkuvan varkaan kiinniottamisessa. Varas ei voi vastustaa Mitchin vetovoimaa mutta tilanteesta tekee mutkikkaamman se että tunne on molemminpuolinen.

Arvostelu:

Silmiinpistävä trendi jatkuu, eli aina kun Mitch ilmaantuu paikalle, naiset silmäilevät häntä halukkaasti ja ehkä päästävät kikatuksen tai ihailevan huokauksen. Tässä jaksossa käsittämättömästi varas vetää itseensä kaiken huomion iskemällä kyntensä rantavahtietsivän kankkuun. Muuten käsissämme on perustylsä osa täynnä haukotuttavaa Baywatch nights-menoa.

Kannattaako katsoa: Ei.

Jakson parasta antia

Pähkäilyt siitä voiko sukeltava varas olla ainoa veneessä asuva ex-mestariuimari, on hupaisan typerä. Lisäksi näemme kivasti kuvatun romanttisen minuutin kikkarapäisen Romeon ja huonon sisäkorvan omaavan Julian välillä.

Apua! Missä mennään?! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti