maanantai 5. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton

Oli se sitten suurlähettilään kutsuilla tai linnan juhlissa, olemme kaikki olleet tilanteessa jossa nimeltä mainitsemattomat herttuattaret tai Nobel-palkinnon voittajat ovat kääntäneet keskustelun Baywatch Nights:iin, tähän suhteellisen tuntemattomaan David Hasselhoffin tv-sarjaan. Nyt sinun ei enää tarvitse keksiä tekosyitä hiljaisuuteesi kun tämä tulee seuraavan kerran puheen aiheeksi, sillä SH tarjoaa 44 päivän pikakurssin kyseiseen sarjaan Baywatch Nights megamaratonin muodossa.

Pop-roskan teräsmieskisan vastine, Baywatch Nights megamaraton, käynnistyy tänään salihousu.com-sivustolla. Osanottajana toimii Komentaja Kuula ja hänen tehtävänään on arvostella yksi jakso päivässä. Arvosteltavia jaksoja on 44, eli kaksi kautta joiden vaihtuessa suoritetaan lääkärien ja vakuutuksen myöntäjien vaatima 5 päivän levähdystauko. Kuluneen viikon arvostelut kerättään yhdeksi kokonaisuudeksi joka lisätään salihousu.com:n pääarkistoon yhdessä viikkoraportin kanssa missä kuulemme osanottajan mietteitä koettelemuksista.

Mikäli sarja on sinulle täysin tuntematon, ei hätää sillä SH on koonnut sinulle pienen Baywatch Nights info-paketin jonka voit lukea tästä.

>>Siirry virallisille Baywatch Nights megamaraton sivulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti