torstai 22. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 18. päivä

Osa 18: Kosto

Garnerin entinen työ- ja petikumppani ottaa yhteyttä ja kertoo tunnetun sarjamurhaajan olevan vapaalla jalalla. Tämän jälkeen jakso ottaa omituisen käänteen David Hasselhoffin astuessa ruudusta ulos katsojan olohuoneeseen. Huone puolestaan muuttuu muistuttamaan katsojan lapsuudenkotia. Hasselhoff puhuttelee katsojaa nimeltä ja keskustelee huolettavasti asioista kuten hampaiden irtoamisesta, miksi hänellä ei ole paitaa päällä ja kuinka Baywatch Nights-jaksoja on oikeasti tehty yli 466. Jakso päättyy huikean säpsähdyttävään putoamiskohtaukseen.

Arvostelu:

Saattaa olla että nukahdin kesken jakson ja uneksin osan tapahtumista, saattaa olla että en. Varmaa on, että tässä vaiheessa arvostelumaratonia mikään mahti maailmassa ei saa minua katsomaan yhtään Baywatch Nights-jaksoa uudestaan.

Kannattaako katsoa: Ei!

Jakson parasta antia

Hasselhoffin peiliaurinkolasit joissa heijastuksen sijaan nähtiin jatkuvasti pyörivä "Crazy For You"-musavideo, oli hieno yksityiskohta.

Härregud! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti