tiistai 20. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 16. päivä

Osa 16: Kuraattori

Rantavahti Carolinea ahdistellut hullu pääsee vapaalle jalalle ja jatkaa neidon kiusoittelua. Mitch on auttamassa ystäväänsä joten hänen on selvitettävä mielipuolen motiivit ennen kuin tilanne karkaa käsistä.

Arvostelu:

Olipa kerran käsikirjoittaja joka kauhukseen huomasi että hänen pitää keksiä Baywatch nights sarjan jakso lyhyellä työmatkalla studiolle, tai hänen on palattava edelliseen työhönsä, David Hasselhoffin selkäkarvojen nyppimiseen. Epätoivoissa hän otti autonsa hansikaslokerosta käsikirjoituksen jonka hän oli kirjoittanut normaalia Baywatch sarjaa varten, mutta hylkäsi kyseisen tekeleen koska se oli tavattoman huono. ”En palaa siihen elämään”, käsikirjoittaja tuhahti kakoen ikävien muistikuvien ryöpytessä mieleensä. Niinpä 15 minuutin ajomatkan jälkeen hän viinalta haisevana löi tuottajan pöydälle tahraisen ja rypistyneen käsikirjoituksen josta tehtiin tämä jakso.

Kannattaako katsoa: Ei.

Jakson parasta antia

Yasmine Bleeth ja hänen silmiinpistävät kaksoset. Kyllä parasta jaksossa oli ihosäkkeihin sullotut silikonipussit! Näin tasokaita tämä sarja ja arvostelu ovat! Woohpie-doo!

Huomio! Muista että voit vielä tarkistaa ilmaiseksi edellisen viikon jaksot yhdessä nipussa ja vielä viikkoraportin kanssa! Tarjous koskee myös informaatiokylläistä esittelyä Baywatch Nights-sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti