maanantai 5. maaliskuuta 2012

Baywatch Nights megamaraton 1. päivä

Osa 1: Jahti

Uutta etsivätoimistoa pyörittävä Mitch törmää rannalla valokuvattavaan huippumalliin. Pian selviää että neito on pulassa ja hän tarvitsee yksityisetsivien apua. Ensimmäinen iso keikka muuttuu pian mutkikkaaksi kun ovela vainooja karkaa sankarien kynsistä kerta toisensa jälkeen ja heidät palkannut malli ei voi vastustaa Mitchin miehistä charmia. Jotakin on kuitenkin pielessä ja kaikki ei ole sitä miltä se näyttää.

Arvostelu:

OK startti sarjalle. Jakso alkaa juonnolla jos David Hasselhoff omana itsenään kertoo uskovansa katsojien nauttivan uudesta sarjastaan. Tarina on matala jännitteinen ja kliseinen etsiväkertomus jossa ei tapahdu paljoakaan mainitsemisen arvoista. Voisin vannoa että tämä juoni on ollut myös jossain Baywatch-jaksossa ja tiedän että Rantojen kunkku sarjan "A Star Is Boned" parodioi tätä teemaa myös.

Kannattaako katsoa: Kyllä.

Mitä jäi mieleen

Alun montaasi jossa savussa soittavasta blues kitaristia välillä leikataan karkuun juoksevaan malliin ja tämän murhaan, on huvittavan kliseinen. Opimme myös että näyttelevä ex-huippumalli Carol Alt ei viihdy rintaliiveissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti